PRAVILA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

Ova pravila o zaštiti privatnosti opisuju kako prikupljamo, upotrebljavamo i obrađujemo vaše podatke, uključujući i osobne podatke, u vezi s vašim pristupom i korištenjem webshopa www.hocuto.hr

Čvrsto smo predani čuvanju informacija o vama. Naš tim poduzima sve razumne napore kako bismo brinuli o vašoj informacijskoj sigurnosti i privatnosti. Istodobno, nijedna usluga ne može biti potpuno sigurna – ako imate razloga misliti da su vaš korisnički račun ili osobni podaci izloženi riziku, na primjer, ako je netko mogao saznati vašu lozinku, odmah nam se javite, putem mail adrese trigger@hocuto.hr

Popunjavanjem našeg obrazaca za registraciju pristajete na korištenje vaših osobnih podataka u skladu s ovim pravilima.

Voditelj obrade podataka je društvo Hoću to d.o.o., Froudeova 1, 10 000 Zagreb.

1. PODACI KOJE PRIKUPLJAMO

Informacije za otvaranje korisničkog računa – kada se prijavite kao korisnik Hoću to webshopa, zahtjevamo određene informacije kao što su: vaše ime, prezime, adresa e-pošte i kontakt mobitel. Te informacije služe isključivo za jednostavniju i bržu uslugu logiranja, naručivanja i obrade završne narudžbe.

Komunikacije s Hoću to d.o.o. – kada komunicirate s ovlaštenim osobama Hoću to d.o.o. prikupljamo informacije o vašoj komunikaciji i svim informacijama koje ste, na taj način, odlučili pružiti. Ove informacije nam služe da maksimalno poboljšamo našu uslugu prema vama ili nastavimo dobrim tempom ako je kritika pozitivna.

Informacije o načinu korištenja webshopa hocuto.hr – prikupljamo informacije o vašim interakcijama putem hocuto.hr, kao što su stranice ili sadržaj koji se pregledava, pretraživanja za ispis i druge radnje na stranici. Ovakve informacije ne uključuju vaše podatke (ime/prezime) već samo uključuju podatke koji nama služe kako bi se maksimalno poboljšala učinkovitost samog webshopa.

2.  KAKO KORISTIMO INFORMACIJE KOJE PRIKUPLJAMO

Upotrebljavamo, pohranjujemo i obrađujemo informacije na način da ih koristimo isključivo kako bi poboljšali korištenje hocuto.hr webshopa i naše usluge prema vama. Informacije koristimo odgovorno te uz puno osiguranje i zakonsku obvezu ih ne proslijeđujemo ili dijelimo s trećim osobama.

3.   DRUŠTVENE MREŽE

Hoću to d.o.o. ne kontrolira niti nadzire društvene medijske platforme s kojih se dijele vaši podaci. Stoga sva pitanja o načinu na koji vaš davatelj usluga platforme društvenih medija obrađuje vaše osobne podatke treba uputiti takvom pružatelju usluga. Hoću to d.o.o. platformu Facebook, koristi isključivo kako bi promovirao svoje proizvode i objavio važnije informacije.

4.  VAŠA PRAVA

Za sva pitanja i ostvarivanje prava navedenih vezano za privatnost podataka možete nam se obratiti slanjem elektroničke pošte na adresu trigger@hocuto.hr

5.  BRISANJE PODATAKA

Na svaki vaš zahtjev da se podaci obrišu reagirati ćemo u najkraćem mogućem roku maks. 48 sati te iste obrisati. Zahtjev možete slati emailom na trigger@hocuto.hr, poštom na adresu Hoću to d.o.o., Froudeova 1, 10000 Zagreb ili zvanjem na telefon 091/4628-863

6.  PODNOŠENJE PRITUŽBE

Imate pravo podnijeti pritužbe na aktivnosti obrade podataka od strane Hoću to d.o.o., pred nadležnim tijelima za zaštitu podataka – Agencija za zaštitu osobnih podataka.

7.  SIGURNOST

Kontinuirano provodimo i ažuriramo administrativne, tehničke i fizičke mjere sigurnosti kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlaštenog pristupa, gubitka, uništenja ili izmjene. Ako znate ili imate razloga vjerovati da su vaši podaci za uspostavu korisničkog računa izgubljeni, ukradeni, zloupotrebljeni ili na drugi način ugroženi ili, u slučaju bilo kakve stvarne povrede ili sumnje na neovlaštenu upotrebu vašeg korisničkog računa, odmah nas kontaktirajte.

8.  PROMJENE OVIH PRAVILA

Ako u bilo kojem trenutku dođe do izmjene ovih pravila po EU odredbi Hoću to d.o.o će odmah po izmjeni obavijestiti sve svoje korisnike putem newslettera i webshopa.

Hoću to d.o.o.
Froudeova 1
10 000 Zagreb

OIB 47526875606

e-mail: trigger@hocuto.hr

POLITIKA KORIŠTENJA KOLAČIĆA

1. Što su kolačići i tehnologije praćenja?

Kolačići (engl. cookies) su mali paketi podataka koji se upotrebljavaju za pohranu i primanje anonimnih identifikatora te drugih podataka o računalima, telefonima i ostalim uređajima. Druge tehnologije, uključujući podatke koje pohranjujemo u web-pregledniku ili na uređaju, identifikatore povezane s uređajem i drugi softver, upotrebljavaju se za slične svrhe. U ovim pravilima sve te tehnologije nazivamo „kolačićima”.

Kolačići nam pomažu pružati, zaštititi i poboljšati naše proizvode, funkcionalnost stranice te samu uslugu korištenja weshopa. Premda se kolačići koje upotrebljavamo mogu povremeno mijenjati u skladu s poboljšanjima i ažuriranjima, upotrebljavamo ih za sljedeće svrhe:

  • kako bi se sjetili informacija o vama, tako da nam ih ne morate ponovno davati;
  • kako biste mogli ostati prijavljeni, čak i na različitim uređajima;
  • kako bi nam pomogli da shvatimo kako ljudi koriste naše usluge i kako bismo ih mogli poboljšati;
  • da bismo zaštitili vaš korisnički račun i podatke;

Podaci pohranjeni korištenjem kolačića na hocuto.hr ne sadrže osobne detalje iz kojih bi se mogao utvrditi identitet korisnika.

2.  Koliko dugo traju kolačići?

Neki se brišu kada zatvorite preglednik na svojoj web-lokaciji ili aplikaciji. Drugi ostaju duže, ponekad zauvijek, i spremljeni su na vaš uređaj pa su tamo i kada se vratite. Kolačiće samostalno možete obrisati pražnjenjem predmemorije u vašem pregledniku.

3.  Kako mogu kontrolirati svoje kolačiće i praćenje?

Kada nas prvi put posjetite, obavijestit ćemo vas o našim kolačićima.

Vaš preglednik ili uređaj mogu sadržavati postavke koje vam omogućuju da odaberete hoće li se kolačići spremati u pregledniku te mogućnosti brisanja kolačića. Dodatne informacije o tim kontrolama potražite na stranicama vlasnika preglednika ili uređaja.

4. Kako ću saznati o izmjenama ovih pravila?

Ako napravimo važne izmjene, primjerice o tome kako upotrebljavamo vaše osobne podatke, obavijestit ćemo vas. To može biti obavijest na stranici, elektronička pošta ili newsletter.

Za sva ostala pitanja stojim vam na raspolaganju.

Vaš Hoću to!

 
Updating…
  • Nema proizvoda u košarici.